POZOR DOVOLENÁ: od 8. do 12.prosince máme dovolenou. Vaše objednávky budeme odesílat od 13.prosince

Hodnocení obchodu

5,0 60 hodnocení
5
60x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KB Avatar autora Karolina Bílková | 04.12.2022
Zbozi moc pekne, rychle dodani. Určitě zase nakoupim❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 04.12.2022
Děkujeme a těšíme se na vás zase příště :-)
NS Avatar autora Nikoleta Sýkorová | 28.11.2022
RL Avatar autora Radka Lochmanová | 28.11.2022
Avatar autora Monika Škorňáková | 27.11.2022
Krásne zabalene, je to darček pre dcéru, takže nechám ten pocit rozbalovania vytúženého bullet journalu pre ňu pod stromček. Ďakujeme ????
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 27.11.2022
Děkujeme a doufáme, že bude mít vaše dcera při rozbalování radost!
DB Avatar autora Denisa Babjáková | 16.11.2022
Rychlé, bezproblémové doručení. Hezky zabaleno :). Doporučuji !
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.11.2022
Děkujeme za hezkou recenzi
E Avatar autora Eva Ž. | 16.11.2022
spokojenost, pocit osobního zájmu o zákazníka, zboží super
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.11.2022
Moc děkujeme :)
PP Avatar autora Petr Paulík | 13.11.2022
Maximální spokojenost
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.11.2022
Děkujeme!
IK Avatar autora Ilona Karel | 12.11.2022
Spokojenost maximální a milé balení zápisníků ❤️
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.11.2022
Děkujeme!
T Avatar autora Tereza | 10.10.2022
Nakoupila jsem již několikrát. Produkty krásné a vtipné, obzvlášť bloky A4 miluju. Balíček vždy přišel opravdu rychle a krásně zabalený. Celý koncept je super a kreativní. Rozhodně doporučuji :)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.10.2022
Děkujeme, že se k nám ráda vracíte, moc to pro nás znamená!
ZK Avatar autora Zlatina Krausova | 08.10.2022
perfektní, baliček mě moc potěšil a samolepky předávám do školy, aby děti nedostavaly jako odměnu bonbony... Jsou krásné, věřím, že se dětem budou libit.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 10.10.2022
Super nápad s originální odměnou pro děti :) Děkujeme za hezkou recenzi!
KJ Avatar autora Katarína Jakubčová | 20.09.2022
Uzasna spolupraca, rychle dodanie na SR. Dakujem za pomoc a ochotu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.09.2022
Děkujeme, rádo se stalo ????
LD Avatar autora Lenka Dvořáčková | 19.09.2022
V Avatar autora Veronika | 18.09.2022
VL Avatar autora Veronika Langerová | 03.09.2022
Moc se mi balíček líbil, vyřízeno rychle, zabaleno do sladké růžové a ještě s osobním pozdravem navrchu, perfektní, určitě u vás ještě nakoupím
AD Avatar autora Andrea Daňková | 20.08.2022
Nejvíc .)
TP Avatar autora Tereza Pernicová | 01.08.2022
Mile mě překvapila doba dodání objednávky i její krásné a pečlivé zabalení. Potěšila mě i kartička s nápisem “Jsi jedinečná” a poděkování za objednávku napsané na krabici. Rozhodně doporučuji tento obchod, nemám k němu žádné výtky. Určitě budu nakupovat i v budoucnu.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 01.08.2022
Moc děkujeme za váš čas, který jste věnovala této krásné recenzi :)
AK Avatar autora Alena Kuklová | 18.07.2022
Mile mě překvapila doba dodání objednávky a to jak byla zabalená. Komunikace z obchodu byla milá a příjemná. Rozhodne doporučuji. ????
GM Avatar autora Gabriela Matýsková | 04.07.2022
Jsem moc spokojená a určitě budu nakupovat i v budoucnu. Krásné balení, rychlé doručení a osobní přístup. Děkuji )
HM Avatar autora Hanka Menzelová | 03.07.2022
Rychlé doručení, plánovací diář je uspořádán přesně podle mých představ ????
L Avatar autora Lipka - školské zařízení pro environmentální vzdělávání Brno, p.o. | 27.06.2022
Moc pěkné zboží a bleskové dodání. Super!