Hodnocení obchodu

5,0 43 hodnocení
5
43x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
GM Avatar autora Gabriela Matýsková | 04.07.2022
Jsem moc spokojená a určitě budu nakupovat i v budoucnu. Krásné balení, rychlé doručení a osobní přístup. Děkuji )
HM Avatar autora Hanka Menzelová | 03.07.2022
Rychlé doručení, plánovací diář je uspořádán přesně podle mých představ ????
L Avatar autora Lipka - školské zařízení pro environmentální vzdělávání Brno, p.o. | 27.06.2022
Moc pěkné zboží a bleskové dodání. Super!
MP Avatar autora Martina Pavloušková | 04.06.2022
Super nabídka, neuvěřitelně rychlá dodávka. Jen tak dál. Je málo takových obchodů.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 04.06.2022
Moc děkujeme!
HZ Avatar autora Hana Zubáková | 11.05.2022
Spokojenost veliká;-) Diář přišel překrásně zabalený a ještě s osobním věnováním...Děkuji
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 11.05.2022
My děkujeme za váš čas, který jste věnovala k napsání této hezké recenze :-) Ať diář dobře slouží!
Avatar autora Anna Šmídová | 11.05.2022
EK Avatar autora Eva Kováčová | 11.05.2022
Splnilo mé očekávání. Rychlé dodání, krásně zabalené, milý vzkaz na obálce, za mě top servis!!!!
KS Avatar autora Karolína Skálová | 09.05.2022
A Avatar autora Anna | 04.05.2022
Velmi rychlé dodání, hezké, osobité balení (já osobně nemám v oblibě komunikaci typu “Ty a Tvůj balíček budete brzy spolu”, ale to je čistě subjektivní nepodstatný detail ????)
J Avatar autora Jakub | 04.05.2022
Doporučuji!
ŠN Avatar autora Štěpánka Nedvědová | 16.04.2022
Avatar autora Eva Šílová | 12.04.2022
Splnilo očekávání
PJ Avatar autora Petra Jarešová | 08.03.2022
EM Avatar autora Eliška Márová | 20.02.2022
Vše v pořádku, krásné produkty. :)
E Avatar autora Eva | 19.02.2022
Jsem nadšená! Eshop s originálními zápisníky, diáři.. Bleskové doručení do druhého dne.. A to balení? Mé oči i srdíčko zaplesalo radostí.. Zbožňuji s láskou zabalené balíčky :-) Osobní vzkaz, krásně zabalený a zalepený zápisník a s krásným citátem.. Děkuji, už jen rozbalovat váš balíček byla radost, zápisník krásná třešnička na dortu :-)
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 24.02.2022
Moc děkujeme za tak krásnou recenzi ❤
P Avatar autora Petra | 29.01.2022
Naprostá spokojenost. Jak s diářem, tak i způsobem dopravy.
BO Avatar autora Barbora Odvarkova | 17.01.2022
Diář je moc krásný! Doručení bylo rychle a moc se mi líbí možnost platit snadno pomoci QR kódu. Určitě si poridim více věci :)
E Avatar autora Eliška | 11.01.2022
Jeden z nejlepších e-shopu na kreativní papírnické potřeby. Hlavně či se týká tečkovaných zápisníku jsem naprosto spokojená a konečně jsem našla zápisník který mi vyhovuje.
T Avatar autora Tereza | 11.01.2022
Mohu doporučit! Diář je super a samolepky ho pomůžou ještě víc zkrášlit :-) jsem spokojená.
Z Avatar autora Zbyšek | 10.01.2022
Super komunikace, vše extra rychle vyřešeno k mé naprosté spokojenosti.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení