Plánování studentů s Produktivním diářem

Jsi studentka a chceš se při učení zbavit chaosu a být více zorganizovaná? Využij Produktivní diář - Splň si své sny od Creativek jako svůj osobní studentský diář, který tě bude provázet cestou za tvými sny.

02_Úvodní fotka v článku_B

Co že to vůbec Produktivní diář je?
Produktivní diář je originální nedatovaný týdenní diář určený především pro ženy. Můžete si ho přizpůsobit podle svých cílů a priorit, ať už plánujete velké projekty, nebo je váš cíl např. přestat prokrastinovat. Uvnitř najdete strany na Bucket list, cestování, měsíční a týdenní přehledy, projektové plánování, plánování dle priorit, speciální metodu Pomodoro a mnoho dalšího. Diář vám vydrží na 12 měsíců, ať už začnete kterýkoliv den v roce.

Vzhled diáře
Diář od Creativek působí na první pohled velmi žensky, má látkový potah jemně smetanové barvy se zlatou ražbou. Díky špičatým rohům působí velmi úhledně. Doplňují ho dvě praktické stužky na založení stránek a má skvělou vychytávku - leží rozevřený a nezavírá se. Vnitřek diáře se táhne v jednoduchém černobílém stylu, tudíž si můžete ve škole při hodinách, když budete chtít, diář barevně zdobit.

 

Jak využít strany diáře jako student?

  • Hned ze začátku na přední a poslední straně jsou mapy. Jedna je mapa světa, druhá České republiky, do obou si můžete zapsat a označit buď vaše osobní cestovatelské cíle, či cesty, které podniknete se školou.

  • Další strana s názvem Bucket list vám nabízí si vypsat všechny vaše velké sny a zážitky, které chcete prožít, společně s okýnky na odškrtávání.

  • Na celý rok si můžete určit až 6 velkých cílů / projektů, lze je rozdělit na několik malých kroků, které vás dovedou až do úspěšného konce. Studenti mohou tyto strany využít na větší projekty ve škole, kam si vypíší, jaké dílčí úkoly je potřeba hezky krok za krokem vypracovat.

  • Nyní následují měsíční přehledy, které máte rovnou za sebou, abyste je měli celý rok hezky při sobě. Do měsíčních přehledů si můžete napsat vaše TOP 3 cíle na měsíc, za co jste daný měsíc vděční, citát měsíce a především věci plánované dopředu - tedy prázdniny, testy, projekty nebo domácí úkoly.

  • V obyčejném školním diáři najdete obvykle pouze týdenní přehledy, ty zde také nechybí, ale nejsou ovšem jen tak ledajaké. Máte zde vyhrazenou celou stranu určenou na plánování nového týdne s tím, že obsahuje i okénko na plánování času pro sebe, nákupy nebo sledování návyků.

  • Je důležité si také při učení dát pauzu a nastavit si vaší oblíbenou činností čas pro sebe, aby váš mozek vše zpracoval a odreagoval se. Proto si v oddělení času pro sebe vždy vypište co a kdy hezkého pro sebe uděláte.

  • Když vás při hodině napadne další věc, kterou musíte dojít koupit, využijte v týdenním plánu kolonku "nakoupit", aby jste na to nezapomněli.

  • Sledování návyků lze u učení využít na trackování čtení povinné četby, či obecně učení.

  • Na této straně nechybí ani rozplánování jídla a odměna za splnění úkolů, přesně tak, jak to má být.

  • K této straně navazuje zhodnocení týdne, kam si zapisujete úspěchy, zážitky, co můžete zlepšit a dokonce i jak se po týdnu cítíte.

  • Do týdenního přehledu si především zapisujete TOP 3 priority na dané dny, ale také cvičení a pitný režim formou vybarvování. Je totiž ověřeno, že i slabší dehydratace může naši schopnost soustředit se negativně ovlivnit.

  • Na konci diáře máte strany na seznamy, které lze využít na kontakty, dárky nebo na seznam potřeb do školy.

  • Jelikož jsou poslední strany diáře prázdné s tečkami, je jen na vás jak je využijete. Můžete si zde vlepit rozvrh hodin, nebo si na ně o hodinách klidně kreslit :).

 

Pokud se hledáte, chcete si udělat jasno, nechcete marnit svým časem a prokrastinovat, tak je tento Produktivní diář přímo pro vás! Můžete ho s sebou brát nejen do školy a už jen pouhým obalem vám bude dělat radost. Seženete ho pouze od Creativek a to za skvělou cenu, kterou se vyplatí do sebe investovat.

20211207_091548_B_1

 Nečekej a splň si své sny s Produktivním diářem od Creativek!